Παράδοση & Επιστροφές


Για παραγγελίες άνω των €50, η αποστολή/παράδοση είναι δωρεάν σ’ ÏŒλο τον κÏŒσμο σύμφωνα με τους παρακάτω ÏŒρους. Για παραγγελίες κάτω των €50 υπάρχει χρέωση €3,95 για Κύπρο, €5,95 για ΕυρÏŽπη και €7,95 για τις υπÏŒλοιπες χÏŽρες. ΕπιπρÏŒσθετη χρέωση μπορεί να υφίστανται για δέματα που ζυγίζουν πέραν των 2 κιλÏŽν.

ΠαραδÏŽσεις στην Κύπρο. ΕντÏŒς μιας εργάσιμης ημέρας  θα στείλουμε την παραγγελία σας με ACS Courier και θα μπορείτε να την παραλάβετε απÏŒ το κοντινÏŒτερο κατάστημα AKIS EXPRESS/ACS. Παραγγελίες που ζυγίζουν πέραν των 5 κιλÏŽν μπορούν να παραληφθούν απÏŒ ένα απÏŒ τα Σημεία Παραλαβής Ikoagora. Με επιπρÏŒσθετη χρέωση €2 η παράδοση μπορεί να γίνει στο σπίτι σας.

 ΠαραδÏŽσεις εξωτερικού.  ΕντÏŒς μιας εργάσιμης ημέρας  θα στείλουμε την παραγγελία σας συστημένη  ταχυδρομικÏŽς. Για ΕυρÏŽπη παραδίδετε συνήθως σε 3-8 εργάσιμες μέρες. Επίσης οι επείγουσες παραγγελίες μπορούν να αποσταλούν με EMS Data Post ÏŒπου η παράδοση θα γίνει μεταξύ 2-4 εργάσιμων ημερÏŽν με επιπλέον χρέωση €10. Η υπογραφή σας είναι υποχρεωτική για  ÏŒλα τα διεθνή πακέτα.

Επιπλέον χρεÏŽσεις για βαριά αντικείμενα. Παραγγελίες οι οποίες ζυγίζουν περισσÏŒτερο απÏŒ 2 κιλά δίνατε να υπÏŒκεινται σε περισσÏŒτερα έξοδα αποστολής. Το ακριβές ποσÏŒ εξαρτάται απÏŒ το βάρος και τον τÏŒπο παράδοσης. Για να μάθετε το ακριβές ποσÏŒ αποστολής πηγαίνετε στην σελίδα μας στο ‘Shopping Cart’ και κάντε κλικ στο ‘show delivery costs’.

 Αν ζείτε εκτÏŒς ΕυρωπαÏŠκής Ένωσης η παραγγελία σας μπορεί να υπÏŒκεινται σε  εισαγωγικούς δασμούς.

 

Επιστροφές

H Ikoagora εγγυάται τις αγορές σας και την ποιÏŒτητα των προÏŠÏŒντων της. Αν για οποιοδήποτε λÏŒγο δεν είστε πλήρως ευχαριστημένος με την αγορά σας επιστρέψετε το προÏŠÏŒν εντÏŒς 21 ημερÏŽν για αλλαγή ή για επιστροφή του συνολικού ποσού.  Τα επιστρεφÏŒμενα προÏŠÏŒντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, με τις ετικέτες τους και μέσα στην αρχική τους συσκευασία.

Αν ζείτε στην Κύπρο  και χρειάζεται να επιστρέψετε το προÏŠÏŒν, παρακαλÏŽ σημειÏŽστε στο κουτί “Returned Goods” και στείλτε το με ACS Courier/AKIS EXPRESS στην Ikoagora, ΛεμεσÏŒς, Τηλ. 7777,7676 ή 25581056

Aν ζείτε στο εξωτερικÏŒ και χρειάζεται να επιστρέψετε το προÏŠÏŒν παρακαλÏŽ σημειÏŽστε στο κουτί “Returned Goods” ξκαι στείλτε το με συστημένο ταχυδρομείο.  ΠαρακαλÏŽ στείλτε το στην Ikoagora, ΤΑΧ. ΚΙΒ. 54670, Τ.Κ. 3726 ΛεμεσÏŒς, Κύπρος. ΠαρακαλÏŽ κρατήστε την απÏŒδειξη αποστολής. 

 

Καταστήματα/Γραφεία Ikoagora στη Λεμεσό & Πάφο / Ikoagora Stores & Offices in Limassol & Paphos:

Σημεία Παραλαβής Ikoagora στη Κύπρο / Ikoagora Collection Centres in Cyprus: